Hoe zet je de Outlook herinneringen aan/uit?

Een herinnering instellen voor alle nieuwe vergaderingen:

1. Klik op Bestand > Opties > Agenda
  2. Selecteer of wis onder Agendaopties de optie Standaardinstellingen
  3. Stel de standaardtijd in waarop u herinneringen wilt ontvangen voor nieuwe agenda items. (Bijvoorbeeld 15 minuten, 30 minuten, enzovoort).

Een herinnering instellen voor een bestaande vergadering:

1. Klik onder aan het scherm op Agenda.
  2. Open de vergadering. Als het dialoogvenster Terugkerend item openen wordt weergegeven, gaat u op een van de volgende manieren te werk:
                 - Als u de herinnering wilt instellen voor één afspraak of vergadering in een reeks, selecteert u Alleen dit item.
                 - Als u de herinnering wilt instellen voor alle afspraken of vergaderingen uit een reeks, selecteert u De gehele reeks.
  3. Klik op het tabblad Vergadering (voor een terugkerende vergadering is dit het tabblad Reeks vergadering, klik op de vervolgkeuzepagina Herinnering en selecteer hoe lang voor de afspraak of vergadering u een herinnering wilt ontvangen. Selecteer Geen als u de herinnering wilt uitschakelen.