Hoe activeer ik Office met een Expert 365 account? (PC/MAC)

Vereisten:

• Een Expert 365 Kantoor Online+ abonnement
  • De gegevens van jouw Expert 365 account
  • Het officepakket geïnstalleerd op de computer

Office activeren op een pc

• Open een willekeurige Office-app op het apparaat waarop u de productcode wilt wijzigen. Selecteer het menu Bestand en selecteer vervolgens Account onder aan het menu.
  • Selecteer onder Productgegevens de knop Licentie wijzigen. "Als u de knop Licentie wijzigen niet ziet, moet u mogelijk eerst Office-updates installeren".

• Indien u bent aangemeld, selecteert u Gebruik een ander account

• Meld je vervolgens aan met jouw Expert 365 gegevens.

Office activeren op een mac

Een Mac stelt je niet in staat om de licentie handmatig te wijzigen. De meest eenvoudige manier is te wachten totdat de bestaande licentie verloopt. Na het verlopen geeft de Mac aan dat je office opnieuw kunt activeren met een ander account.

• Office, Expert 365, Windows, MacOS